Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Waterfall adlı bir insan infilime garrote la 300 vurdu! nasıl olabilir bu? bana sarı bir shadowblade ben ona 100 vururken nasıl 300 vurur bana? (thidranki)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 işin acısı benim infil full crit-trust[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Sb ler BGlerde çok güçlüler. Normal çok. Ama iş level 50 olunca değişiyor.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tamam güçlülerde 24 sb benim ice wizzym kadar vurunca abartı biraz -_-[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 level 24 inf mi? ya bu rr8 inf degil miydi? nasil oluyo bu?[signature][hline]Yored 50 Cleric / Merlin Aykut 50 Necro / Merlin Osrix 50 Paladin / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 2hand wurmustur caktirmadan :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 2h di zaten =) ama yinede fazla[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 SCli troll warrior bgde, lvl 20, /level zırhlı armsmanimi tek vuruşta indirmişti.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bg da bufflu olan eziyor hehe adam full sced giyiyo üstüne bufflari atiyor kolaysa yen hunter 2 shot çekmişti benim scout a[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sb her zaman her yerde ezer 3 tanede str relic varsa hic dinlemez adamın canına okur Bkz excal mid[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 herkesi ezermi rofl[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bglerde inf/ns lerin cd/dw specleri dusuk oldugundan offhandle vuramiyolar genelde. ama sblerde boyle bi problem yok nitekim offhandin vurus ihtimali la speciyle alakali degil her zaman vuruyo. boyle bi avantaji var sbnin bglerde,buyudukten sonra 3-4kere itip kakinca olen bisey, abartmayalim. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 2h bi silah vardı hatunun elinde yeşil çok hoş :) arkadaş olduk şimdi dalmıyo artık bana . bu arada norse hatunu çok tatlıymış :-P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: thanatos, 12 Temmuz 2004 11:00 tarihinde demiş ki: boyle bi avantaji var sbnin bglerde,buyudukten sonra 3-4kere itip kakinca olen bisey, abartmayalim. :) Abartmışın 2 okluk işleri var :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sen tek okta bile alirsin be After, 3900 rangeden 2100 dmg veriyorsun ya sen? Nerf lazim sana nerf :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yok ben anladım US de oynayanlar cidden Gral sb ye iki iterek almak iki okla almak ya ordakiler cidden oynamayı bilmiyor yada excalde oynayanlar cok super oynuyor bellki hiz 2 handle insta pa yemediniz[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Moss, cidden bende ayni seyi dusunmeye basladim patide US playerlarin yazdiklari cogu seyi okuduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bizim serverda nerdeyse 2hand SB yok lol. Crit 950 vurunca kaç HPleri kalır siz düşünün. Sonra gerisini tartışırız.. Atacak halimiz yok burda size.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 2 hand sb ?? Tamam sen takıl[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ? anlayamadım 2h sb olmazmı demek istedin yoksa 2h sb yoktur a mı inanmadın ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Proxa, 12 Temmuz 2004 23:14 tarihinde demiş ki: ? anlayamadım 2h sb olmazmı demek istedin yoksa 2h sb yoktur a mı inanmadın ? Galiba ilk dediğini demek istedi lol[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mantıken ilk vurus olan pa 2 hand ile vurulur ki siz daha iyi bilirsiniz devamında diger duel weaponlara gecilir sonuna kadar 2 hand ile combat yapan sb gormedim ben simdiye kadar ama orası US orda hersey olur saygımız sonsuz[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Zegna, 13 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki: eu da rvr daha zor bu bi gercek gerek FG gerek stealther olarak. kimse size attginizi soylemiyor ama US te olan bazi olaylar EUda yasanmıyor sadece.. yani mesela gladric gibi solo movie cekmek zordur EU da , aninda cokerler FG ler filan :) yada bi infil olarak 1v1 kirk yilin basi yakalarsiniz genelde 1v3-4 veya 1v2 olur savaslar.. bu yuzden us daha sıkıcı rvr bakımından eu dan. eu > us acikcasi. Bence tam tersi söylediklerinin kusura bakma. Ne anladım ben gerektiğinde solo çıkamadıktan sonra o işten? Ayrıca US'de Excaliburdaki adam sayısına ulaşan 3-4 server var(Guinevre, Merlin, Lancelot vs...) O zaman EU > US'ten diyemiyoruz. Bu kavgaya girersek sonu gelmez hiç girmeyelim baştan olsun bitsin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 US sadece kaydan ibaret degil. kayda gecen olaylari US olarak degirlendiriyosunuz. merlin primetimeda 3200e ulasan bi server ve new frontierin cikmasindan 1gun once 10fg mid apkyi basmislardi frontier zone crash olmustu. ayrica merlinde 50charim var az cok rvr yaptim,adam bitmiyo hicbiyerde 1fg dovuyosun 1fg daha geliyo onlari dovuyosun 6fg alb zergu geliyo vs. sonuc olarak merlin patch olarak EUdan onde ,rvr bakiminda ayni sartlarda, prime timeda excaliburun player sayisini gecen bi server olduguna gore ; eu>us degildir imo. tekrar soyluyorum us serveri diye kayi ornek gostermeyelim. :) biz sahsen zerg savaslarini sevmedigimiz , nerde cokluk orda bokluk prensibine gore hareket ettigimizden kayda oynuyoruz.[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid [Bu mesaj thanatos tarafından 13 Temmuz 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: thanatos, 13 Temmuz 2004 15:18 tarihinde demiş ki: US sadece kaydan ibaret degil. kayda gecen olaylari US olarak degirlendiriyosunuz. merlin primetimeda 3200e ulasan bi server ve new frontierin cikmasindan 1gun once 10fg mid apkyi basmislardi frontier zone crash olmustu. ayrica merlinde 50charim var az cok rvr yaptim,adam bitmiyo hicbiyerde 1fg dovuyosun 1fg daha geliyo onlari dovuyosun 6fg alb zergu geliyo vs. sonuc olarak merlin patch olarak EUdan onde ,rvr bakiminda ayni sartlarda, prime timeda excaliburun player sayisini gecen bi server olduguna gore ; eu>us degildir imo. tekrar soyluyorum us serveri diye kayi ornek gostermeyelim. :) biz sahsen zerg savaslarini sevmedigimiz , nerde cokluk orda bokluk prensibine gore hareket ettigimizden kayda oynuyoruz. ++++++++++++1[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar