Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha shadowblade!

Proxa

Öne çıkan mesajlar

Sb her zaman her yerde ezer 3 tanede str relic varsa hic dinlemez adamın canına okur Bkz excal mid[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

herkesi ezermi
rofl[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

bglerde inf/ns lerin cd/dw specleri dusuk oldugundan offhandle vuramiyolar genelde.
ama sblerde boyle bi problem yok nitekim offhandin vurus ihtimali la speciyle alakali degil her zaman vuruyo.
boyle bi avantaji var sbnin bglerde,buyudukten sonra 3-4kere itip kakinca olen bisey, abartmayalim. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3
Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb
Laraok - 50 necro on Kay/alb
Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid

Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben anladım US de oynayanlar cidden Gral sb ye iki iterek almak iki okla almak ya ordakiler cidden oynamayı bilmiyor yada excalde oynayanlar cok super oynuyor bellki hiz 2 handle insta pa yemediniz[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıken ilk vurus olan pa 2 hand ile vurulur ki siz daha iyi bilirsiniz devamında diger duel weaponlara gecilir sonuna kadar 2 hand ile combat yapan sb gormedim ben simdiye kadar ama orası US orda hersey olur saygımız sonsuz[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 13 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
eu da rvr daha zor bu bi gercek

gerek FG gerek stealther olarak.

kimse size attginizi soylemiyor ama US te olan bazi olaylar EUda yasanmıyor sadece..

yani mesela gladric gibi solo movie cekmek zordur EU da , aninda cokerler FG ler filan :)

yada bi infil olarak 1v1 kirk yilin basi yakalarsiniz genelde 1v3-4 veya 1v2 olur savaslar..

bu yuzden us daha sıkıcı rvr bakımından eu dan.

eu > us acikcasi.

Bence tam tersi söylediklerinin kusura bakma. Ne anladım ben gerektiğinde solo çıkamadıktan sonra o işten? Ayrıca US'de Excaliburdaki adam sayısına ulaşan 3-4 server var(Guinevre, Merlin, Lancelot vs...) O zaman EU > US'ten diyemiyoruz. Bu kavgaya girersek sonu gelmez hiç girmeyelim baştan olsun bitsin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

US sadece kaydan ibaret degil.
kayda gecen olaylari US olarak degirlendiriyosunuz.
merlin primetimeda 3200e ulasan bi server ve new frontierin cikmasindan 1gun once 10fg mid apkyi basmislardi frontier zone crash olmustu.
ayrica merlinde 50charim var az cok rvr yaptim,adam bitmiyo hicbiyerde 1fg dovuyosun 1fg daha geliyo onlari dovuyosun 6fg alb zergu geliyo vs.
sonuc olarak merlin patch olarak EUdan onde ,rvr bakiminda ayni sartlarda, prime timeda excaliburun player sayisini gecen bi server olduguna gore ;
eu>us degildir imo.
tekrar soyluyorum us serveri diye kayi ornek gostermeyelim. :)
biz sahsen zerg savaslarini sevmedigimiz , nerde cokluk orda bokluk prensibine gore hareket ettigimizden kayda oynuyoruz.[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3
Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb
Laraok - 50 necro on Kay/alb
Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid

[Bu mesaj thanatos tarafından 13 Temmuz 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 13 Temmuz 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
US sadece kaydan ibaret degil.
kayda gecen olaylari US olarak degirlendiriyosunuz.
merlin primetimeda 3200e ulasan bi server ve new frontierin cikmasindan 1gun once 10fg mid apkyi basmislardi frontier zone crash olmustu.
ayrica merlinde 50charim var az cok rvr yaptim,adam bitmiyo hicbiyerde 1fg dovuyosun 1fg daha geliyo onlari dovuyosun 6fg alb zergu geliyo vs.
sonuc olarak merlin patch olarak EUdan onde ,rvr bakiminda ayni sartlarda, prime timeda excaliburun player sayisini gecen bi server olduguna gore ;
eu>us degildir imo.
tekrar soyluyorum us serveri diye kayi ornek gostermeyelim. :)
biz sahsen zerg savaslarini sevmedigimiz , nerde cokluk orda bokluk prensibine gore hareket ettigimizden kayda oynuyoruz.

++++++++++++1[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...